Yemek Tarifleri Sitemize Hos Geldiniz.....







Sitemize Hoşgeldiniz.Sizlere Yardımcı Olabilmek Dileğiyle ....















13 Ekim 2011 Perşembe

Ballı Sebze

MALZEMELER:
  • 4 adet şalgam
  • 4 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 3 çorba kaşığı bal
  • 100 gr. tereyağı
  • 1 adet defne yaprağı
  • 4 adet bonfile
  • Karabiber
  • Tuz
 YAPILIŞI:Şalgam ve havucu küp küp doğrayın. Soğanı ikiye bölün. Tencerenize yarısına kadar su koyun ve 2 çorba kaşığı bal ve soğanı koyup kaynatın. Sebzeleri de ekleyip 5 dk daha kaynatın. Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. Tereyağında kavurun. Karabiber, tuz ve defne yaprağını ekleyin. Geriye kalan 1 kaşık balı da koyup karıştırın. Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapabilirsiniz.
                                                             Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder