Yemek Tarifleri Sitemize Hos Geldiniz.....







Sitemize Hoşgeldiniz.Sizlere Yardımcı Olabilmek Dileğiyle ....















14 Ekim 2011 Cuma

Çerkez Mantısı

MALZEMELER:
3 su bardağı un
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı su
tuz

İçi İçin;
2 adet haşlanmış patates
yeşil soğan
maydanoz
karabiber
tuz

YAPILIŞI: Yağda soğanları haşlayın. İçine haşlanmış patatesleri, maydanozu, tuzunu ve karabiberini atıp püre haline getirin. Hamuru yoğurun ve un ile incecik açın. Çay bardağı ile yuvarlak kesip malzemeden içine koyup ikiye katlayın ve haayın. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökerek servis yapın.
                                                            Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder