Yemek Tarifleri Sitemize Hos Geldiniz.....







Sitemize Hoşgeldiniz.Sizlere Yardımcı Olabilmek Dileğiyle ....















13 Ekim 2011 Perşembe

Bezelyeli Kavurma

MALZEMELER:
Yarım kg kuşbaşı et
1.5 su bardağı bezelye
1 adet soğan
1 adet havuç
2 adet domates
2 adet biber
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı salça
Karabiber
Tuz

YAPILIŞI:Margarini kızdırıp etleri ilave edin ve kavurun. Yemeklik doğradığınız soğanı, havucu, biberleri de ilave edin. Birkaç kez karıştırın ve rendelediğiniz domatesi, salçayı ekletin. Tuzun ve karabiberini koyduktan sonra 1 su bardağı su ile pişirin. Son olarak bezelyeleri de ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
                                                           Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder