Yemek Tarifleri Sitemize Hos Geldiniz.....







Sitemize Hoşgeldiniz.Sizlere Yardımcı Olabilmek Dileğiyle ....















3 Ağustos 2011 Çarşamba

Bulgur Pilavı

Malzemeler:  

• 1 su bardağı bulgur
• 2 domates
• 1 soğan
• 2 sivribiber
• 2 su bardağı et suyu
• 50 g tereyağı
• ½ yemek kaşığı salça
• Tuz

Yapılışı:

Soğanları ince kıyın, tereyağında hafif kavurun, üzerine doğranmış sivribiberi ekleyin, biraz daha kavurduktan sonra rende domates ve salçaları ekleyin, iyice kavurun. Et suyu ve tuzu ekleyin, su kaynadıktan sonra bulguru ilave edin. Bulgur piştikten sonra ocağı kapatın, 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder