Yemek Tarifleri Sitemize Hos Geldiniz.....







Sitemize Hoşgeldiniz.Sizlere Yardımcı Olabilmek Dileğiyle ....















3 Ağustos 2011 Çarşamba

Yoğurt Çorbası

Malzemeler:  

750 Gr yogurt,
8 Su bardagi et suyu,
50 Gr margarin veya sivi yag,
2 Kahve fincani un,
Yeteri kadar tuz

Yapılışı:

Yogurt,yeteri kadar tuz bir tencereye konur. Yogurt tel karistici ile çirpilirken,üzerine azar azar dökülerek et suyu katilir. Bir baska tencereye yag ve un konur,tahta bir kasikla hizli hizli karistirilarak 1-2 dakika kadar kavrulur. Sonra karistirmaya ara vermeden buna öbür kapta bulunan yogurtlu karisim azar azar katilir. Iyice yedirildikten sonra ates artirilir ve çorba biraz kaynatilir. Derin tabaklarda veya küçük kaselerde servis yapilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder